Sommerleiren

Da er sommeren over og høsten begynner å skli inn i hverdagen. Sommeren gikk dessverre fort over og derfor er det verdt å huske tilbake til noen av de gode stundene vi hadde på årets sommerleir på Moi. Her var det alt fra katatrening til hardbarka fight. Det fikk ihvertfall vår nye svartbelte (Andrzej) erfare, samt vårt nyeste medlem i klubben Mats Stene, som gjorde en kjempe innsats og gikk opp til 1. Kyu.

Andre aktiviteter som vi fikk prøve var selvforsvar mot kniv, og en god del annet praktisk selvforsvar for kvinner vist av Sensei Trond Søvik (Jujutsu). Ellers bestod sommerleiren av et godt team av mange flinke trenere og fightere. Et par som bør nevnes er vår alles kjære Shihan Antonio Pinero og vår sjef i NKKO, Shihan Lars Høgquist. Disse var da i kjempehumør gjennom hele leiren (Siden Spania vant EM!) og var flinke til å holde motet oppe, selv om en del av oss av oss måtte slite seg igjennom mange harde økter.
Utover uka var det jo også tid for den årlige nattreningen. Denne startet med å bli vekt rundt klokken ett på natten, for så å løpe ned til hallen hvor vi skulle trene. Den fortsatte med noen tunge spark og høye hopp, avsluttet med en løpetur opp til soverommet igjen.

Alt i alt var dette en fin leir som jeg tror alle fra hvitt til sort belte hadde god nytte av både fysisk og mentalt.

Hilsen Thomas F. Øvervåg